Live Vluchtinformatie

Vroeger als familie of vrienden op vakantie gingen met het vliegtuig kon je dit niet volgen. Je keek dan bijvoorbeeld via teletekst of website van de luchtvaartmaatschappij om te zien wat de status van de vlucht was. Je zag dan of de vliegtuig was vertrokken of vertraging had. Gelukkig is de techniek zover dat het nog makkelijker is geworden. Via de website VluchtVolgen24.nl kun je met behulp van een radar alle vluchten volgen. Via de live scanner zie je alle vliegtuigen die op dit moment over de wereld vliegen. Je staat er niet bij stil, maar je staat versteld hoeveel vliegtuigen er actief zijn in de lucht. De website laat de hoogte van de vliegtuig zien en waar die naar toe gaat. Deze handige tool kun je ook gebruiken als je geïnteresseerd bent in de luchtvaart zelf.

Op vluchtnummer selecteren

Om je het allemaal gemakkelijk te maken, kun je een vliegtuig simpel zoeken met een vluchtnummer. Heb je het vluchtnummer dan is het een kwestie van invoeren en zoeken. Met een vertraging van enkele minuten laat de radar zien waar de vliegtuig op dat moment vliegt. Zo zie je over welke landen en gebieden de vlucht gaat. Het werkt zowel op je desktop computer als op je telefoon. De website is op elk apparaat te bezoeken. Je hoeft verder niks te installeren. Met je muis kun je inzoomen over de wereldkaart. Zo volg je de ene moment een vlucht in Azië en zoom je uit voor een vlucht in Zuid-Amerika.

Wat zijn de voordelen?
• Je hebt direct informatie over de vliegtuig
• Werkt simpel en makkelijk

Zo kun je dus vliegtuigen over de hele wereld volgen en ben je op tijd om vrienden of familie van het vliegveld te halen.

Plaats een reactie